Eltrinex LS500 GPS

LAMAX S7 Dual GPS

Oči na cestách vpředu i vzadu

Duální autokamera ve zpětném zrcátku je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí používat kameru v autě, ale vadí jim každodenní manipulace a instalace. LAMAX S7 Dual jednou nainstalujete a už se o ní nemusíte starat. Protože vypadá jako zpětné zrcátko, na které se pomocí gumových úchytů připne, můžete ji nechat v automobilu i během Vaší nepřítomnosti. Nestává se tak lákadlem pro zloděje. Díky zpětné kameře můžete navíc monitorovat i situaci za autem nebo pomocí parkovacích linek parkovat.

LAMAX S7 Dual - Oči na cestách vpředu i vzadu

Reálné full HD záběry

Kamera do auta LAMAX S7 Dual natáčí na přední kameru vysoce kvalitní záběry v nativním full HD. Díky vysokému rozlišení a ostrému obrazu jsou dobře viditelné i detaily jako je SPZ vozidla. Zadní kamera pak nabízí záběry v reálném HD rozlišení.

Reálné full HD záběry

Kamera přímo ve zpětném zrcátku

Největší překážkou pro každodenní používání autokamery je nutnost neustálé manipulace, zapojování a instalace. Autokameru S7 Dual je možné nechat stabilně v automobilu. Díky tomu, že vypadá jako zpětné zrcátko, neláká zloděje a další nenechavce. Velký 4,3“ displej na pravé straně nepřekáží ve výhledu a umožňuje používat zrcátko jeho původnímu účelu i při zapnutém displeji.

Kamera přímo ve zpětném zrcátku

Parkování na jedničku

Automobily se neustále zvětšují, ale místa pro ně ubývá. Zaparkovat například u nákupního centra je čím dál větší problém. V takovém případě se hodí parkovací kamera, která Vám usnadní parkování i v úzkých prostorách. Autokamera LAMAX S7 Dual je řešením těchto potíží. Při správném zapojení se po zařazení zpátečky na displeji objeví obraz ze zadní kamery a couvací linky. Parkování je pak dílem okamžiku.

Parkování na jedničku

GPS modul pro přesné údaje

S GPS modulem uvidíte na displeji kamery i svou přesnou aktuální rychlost, souřadnice a další údaje. Se speciálním přehrávačem můžete poté sledovat průběh celé své jízdy včetně náhledu v online mapách. Kromě rychlosti, současného záznamu z obou kamer a směru jízdy uvidíte i data z G-senzoru. To pomáhá určit viníka i u nepřehledných nehod – třeba při popojíždění v koloně.

Nekonečné nahrávání

Nekonečné nahrávání

Kamera umožňuje nahrávat v tzv. časové smyčce. V menu jednoduše nastavíte délku záznamu a kamera poté natáčí jednotlivé sekvence. V případě, že dojde k zaplnění paměťové karty, začnou se nejstarší videa přemazávat novými záznamy.

Zámek videa

Jakýkoliv záznam je možné jediným stisknutím tlačítka uzamknout a před přemazáním jej uchránit. V případě nehody se záznam uzamkne automaticky pomocí G-senzoru, který trojrozměrně sleduje směr jízdy a v závislosti na nastavené citlivosti zaznamená každý náraz.

Zámek videa
Detekce pohybu

Detekce pohybu

Kamera začne nahrávat, jakmile rozpozná pohyb. To se hodí třeba při zaparkování vozu. Funkce je aktivní jen při připojení do napájení.

Parkovací mód

Nyní můžete nechat Váš automobil bez dozoru a autokamera jej bude střežit za Vás. Jestliže do Vás někdo při parkování narazí, g-senzor náraz zaznamená. Kamera se automaticky zapne a spustí záznam. Pro policii a pojišťovnu tak budete mít k dispozici důkazy. Displej zůstane během nahrávání vypnutý a nepřiláká tak nevítanou pozornost pachatele.

Parkovací mód
Duální kamera

Duální kamera

LAMAX S7 Dual má v základním balení také zadní kameru. V případě potřeby tak máte dokonalý přehled nejen při parkování, ale také při běžné jízdě. Záznam ze zadní kamery se ukládá v samostatné složce na paměťovou kartu, a to i v případě detekce pohybu nebo parkovacího módu. Zadní kamera natáčí v HD rozlišení a se zrcátkem ji propojíte pomocí kabelu.

Automatické nahrávání

Jakmile je kamera připojena k napájení, automaticky se zapne a spustí nahrávání. Stačí tedy nasednout do auta, otočit klíčkem a zbytek už kamera zařídí sama. Není tedy nutné neustále myslet na její zapínání před jízdou.

Automatické nahrávání
Zpožděné vypnutí

Zpožděné vypnutí

LAMAX S7 Dual umožňuje nastavit, v případě potřeby, délku zpožděného vypnutí. Jakmile je kamera odpojena od napájení, během stanovené doby ukončí nahrávání a automaticky se vypne. V případě nenadálého odpojení tak nepřijdete o poslední záznam.

Jednoduché ovládání

Autokamera LAMAX S7 Dual se vyznačuje jednoduchým ovládáním. Řadu funkcí můžete zapnout nebo vypnout stisknutím jediného tlačítka, aniž byste museli procházet menu. Příjemná grafika a ikony na displeji zjednodušují orientaci a neodvádí pozornost od řízení. Kompletní lokalizace do češtiny zpříjemňuje ovládání a zabrání dlouhému bloudění v menu.

Jednoduché ovládání
Kontrola jízdy v pruzích

Kontrola jízdy v pruzích

Funkce LDWS (Lane Departure Warning System) je ideální při dlouhém cestování například na dálnici. Systém rozpozná dělící čáry jednotlivých pruhů a hlídá jejich opuštění. Při přejetí jízdního pruhu Vás kamera varuje. Tím zvyšuje Vaši bezpečnost a minimalizuje riziko vzniku dopravních nehod způsobených únavou nebo nepozorností.

Profesionální instalace

Pro váš maximální komfort a bezpečnost při řízení, využijte montáž kamery od profesionálů. Správné nastavení autokamery, skryté kabely, ničím nerušený výhled a pohodlí při řízení tak máte zaručené. Pro bližší informace navštivte lamax-electronics.com/instalace.

Profesionální instalace

Parametry LAMAX S7 Dual GPS

Rozlišení přední kamery 1920x1080 30 fps, 1280x720 30 fps
Rozlišení zadní kamery 1280x720 25 fps
Displej 4,3“ HD LCD
Úhel záběru 140°
Video formát MOV
Formát fotografie JPG
Typ paměti Micro SDHC až 32 GB
Konektivita USB
Délka propojovacího kabelu cca 5 m
Frekvence sítě 50/60 Hz