Cubot J20 2GB/16GB Black

Kompaktní a lehký smartphone, který se vám zalíbí

CUBOT J20 je mini chytrý telefon z dílny společnosti CUBOT. Jeho hlavní výhodou je kompaktní provedení, které se nejen dobře schová v každé kapse, ale také se dobře ovládá jednou rukou. I když má cenu nastavenou příjemně nízko, uživateli poskytne dostatek funkcí. V jeho výbavě se totiž nachází dobře čitelný 4“ displej, zadní i přední kamera nebo možnost využívat dvě SIM karty. CUBOT J20 se skvěle hodí do rukou nenáročných uživatelů.

4" obrazovka maximální pohodlí

Kompaktní a lehký smartphone vám poskytne absolutní pohodlí, které se vám okamžitě zalíbí. Na přední ploše mobilu se rozprostírá malý 4" displej s rozlišením 854 × 480 pixelů. Bez problémů si například prohlédnete fotografie nebo přečtete aktuální zprávy. IPS panel J20 má dobrou přesnost barev, výsledkem čehož je realističtější a živější obraz. Telefon snadno vložíte do kapsy bez toho, aby vám bránil v pohybu.Smartfon je vybaven hlavním fotoaparátem s rozlišením 5 Mpx s automatickým zaostřováním a 2 Mpx selfie kamerou.Ty určitě budou stačit k uspokojení většiny vašich potřeb.

Efektivní výkon

CUBOT J20 je poháněn procesorem Mediatek MT6739WA. Tento čtyřjádrový procesor střední třídy je schopen poskytnout rychlý a efektivní výkon pro širokou škálu úkolů. Díky 16 GB internímu úložišti a podpoře microSD karty si můžete bez problémů stahovat obrázky a videa či instalovat aplikace. S 2 GB RAM dokáže chytrý telefon spustit více aplikací současně, aniž by došlo k výraznému zpoždění nebo zpomalení výkonu.

CUBOT J20 běží na nejnovějším Androidu 12 a je dodáván s 2350 mAh vyměnitelnou baterií, která postačuje pro každodenní používání.

Dostatek funkcí

CUBOT J20 podporuje sítě 4G/LTE. Pomocí připojení Bluetooth můžete svůj chytrý telefon J20 připojit k široké škále zařízení, jako jsou sluchátka, reproduktory, inteligentní hodinky a další. Funkci Dual SIM uvítají zejména ti, kteří telefon využívají pro osobní i firemní použití. J20 disponuje microUSB portem a 3,5mm konektorem pro sluchátka. Má zabudovaný GPS a GLONASS, akcelerometr, senzor okolního světla i vestavěný FM rádiový přijímač.

Klíčové vlastnosti chytrého telefonu Cubot J20

  • 4" TN, FWVGA + rozlišením 480 × 854 px
  • zadní 5 Mpx fotoaparát, přední 2 Mpx kamera
  • baterie s kapacitou 2350 mAh
  • 4-jádrový procesor MediaTek MT6739WA
  • operační paměť 2GB RAM
  • 4G/LTE připojení, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, Dual SIM, Face ID
  • interní paměť 16 GB s možností rozšíření pomocí paměťové karty na 128 GB
  • operační systém Android 12